Programul “Cum sa am un bebe sanatos”

 

Sunt insarcinata! Ce veste buna! Si cata fericire! Dar oare ce controale trebuie sa fac ca sa-i asigur copilasului meu posibilitatea sa se dezvolte sanatos?  Dar cu avionul am voie sa zbor ? Si daca sunt racita ? Ce ma fac ? Oare care sunt semnele travaliului ? Si apoi? Dupa ce nasc? Cum ma alimentez corect? Cum ma pot trata in cazul unor boli ?

Esti o mamica in devenire care are o multime de intrebari si nelamuriri referitoare la perioada de graviditate?


Centrul MAMI+  prin intermediul cursului “Cum sa am un bebe sanatos” sustinut de medic specialist Florina Todorut iti poate oferi raspuns la aceste intrebari. Informeaza-te! Ofera-i copilului tau posibilitatea sa se dezvolte sanatos !

 

Prin cursurile din cadrul programului “Cum sa am un bebe sanatos” ne propunem sa informam mamicile cu privire la :

 

 
  • Sunt insarcinata!: Ce este sarcina. Care sunt primele simptome de sarcina si cum se poate stabilii cu certitudine starea de graviditate. Cum se calculeaza varsta sarcinii. Care sunt investigatiile minime necesare pe perioada sarcinii si controalele periodice prenatale la o gravida sanatoasa. Cum si cand se efectueaza screeningul pentru diagnosticarea malformatiilor la fat in primul si al doilea trimestru de sarcina.
  • Creste burtica. Ce se intampla?: Modificarile fiziologice ale organismului matern in sarcina. Tratamentul celor mai frecvente simptome si afectiuni asociate unei sarcini normale. Cum ne putem da seama de eventualele complicatii asociate sarcinii.
  • Igiena sarcinii : Importanta statusului socio-economic al gravidei. Cum sa ai o alimentatie sanatoasa . Este greutatea gravidei un factor de risc? Activitatea fizica optima pe perioada sarcinii. Zborul cu avionul - masuri de precautie. Efectele nocive ale fumatului, consumului de alcool si a altor droguri. Care sunt medicamentele ce se pot administra fara riscuri pe perioada sarcinii.
  • Etapele dezvoltarii intrauterine a copilului
  • Sa vorbim despre travaliu: Semnele care prevestesc travaliul. Etapele travaliului. Cum se desfasoara nasterea naturala sau prin operatie cezariana. Anestezia si analgezia nasterii;
  • Perioada de lehuzie (primele 6 saptamani dupa nastere): Igiena lehuzei, alimentatia, profilaxia infectiilor, bolile perioadei de lehuzie.

 

 

Acest program este sustinut de catre medic specialist Florina Todorut.

Tariful unui singur curs este de 50RON pentru primele 50 de persoane inscrise. Participand la 3 cursuri beneficiati de o reducere de 10%,  participand la tot programul beneficiati de o reducere de 20%.

Durata unui curs este intre 1.5-2 ore, in functie de numarul de intrebari.

 

Pentru inscrieri, folositi formularul sau contactati-ne la numarul de telefon: 0730036264.

 

 

» Inapoi la Activitati Prenatale