DESPRE NOI

Doctor Aurica Elisabeta Dumitrescu


Medic Primar Pediatru, absolventa a promotiei 1979, in urma cu 3 ani a obtinut si diploma in Homeopatie.
            Actualmente isi desfasoara activitatea in domeniul protectiei copilului si in cadrul Policlinicii Steaua.
            Cu o activitate de 30 de ani ca medic pediatru, doamna doctor Aurica Dumitrescu colaboreaza cu Centrul MAMI+ , atat ca autoare a unor cursuri prenatale din cadrul Programului Puericlutura+ cat si a programului de « Stimulare psihomotorie si senzoriala » a bebelusului.

 

Ramona Siclovan


·         Psiholog
·         Educator Prenatal Certificat Lamaze

Implicarea in domeniul perinatal a inceput in decembrie 2008 cand am urmat cursul de formare ca Educator Prenatal Certificat Lamaze din cadrul programului de pregatire acreditat de Lamaze International “Passion for Birth”.
Dupa o lunga formare teoretica şi practica ca si educator prenatal Lamaze, in octombrie 2010 am obţinut certificarea internaţionala de Educator Prenatal Certificat Lamaze.

 

Anca Neumann

Imbinarea dintre Facultatea de Medicina General, practica intr-un cabinet de pediatrie si cei 5 ani de cand sunt instructor de aerobic si pilates au dat nastere orelor de gimnastica pre si post natala de la Centrul Mami+.
Efortul fizic ne ajuta sa ne simtim mai usoare, mai mobile si pline de viata si sa putem avea controlul asupra greutatii noastre, pregatindu-ne pentru momentul nasterii sau pentru cele de dupa. Impreuna ne vom antrena pentru o stare 'de bine'.

Ramona-Liana Gogoci

Absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport,  Sectia Kinetoterapie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, promotia 2002, profesez in domeniul kinetoterapiei pediatrice din anul 2003.
In anul 2007 am obtinut diploma de masterat  in Kinetoterapie in patologia ortopedico- traumatica. Am participat la diverse cursuri nationale si internationale de formare si perfectionare profesionala .

In prezent, lucrez ca si kinetoterapeut in cadrul Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropshihiatrica pentru Copii Timisoara, desfasurand  in cadrul echipei multidisciplinare  activitati specifice, urmarind, in functie de patologie, recuperarea la diferite nivele precum : motricitatea grosiera si fina, echilibrul, coordonarea miscarilor etc.

Dr. Herteg Dorina - Medic Primar Pediatru

 Cu o experienta de peste 20 de ani in pediatrie, doamna dr. Herteg isi practica meseria si este alaturi de mamicile si copii care au nevoie de ajutor, in cadrul cabinetului medical de Pediatrie din zona Lipovei.
Doamna dr. Herteg, prin experienta si cunostiintele sale informeaza parintii despre primii pasi ai noii vieti in 3, in cadrul Programului Puericultura+ .

 

Dr. Teodora Caragea-Vicol


Pentru ca Centrul Mami+, impreuna cu colaboratorii sai sustine alaptarea naturala, aceasta fiind benefica un doar pentru fat ci si pentru mama si intreaga familie,  venim in sprijinul proaspetelor mamici si dupa nastere. Doamna dr. Teodora Caragea-Vicol, specialist in lactatie, in colaborare cu domana dr.Herteg Dorina, care sustine Cursul de alaptare, ca si o continuare a acestui curs, in perioada postnatala, vine in ajutorul tinerelor mame atunci cand acestea au probleme de alaptare, oferindu-le Consultatii la domiciliu.

Dr. Florina Todorut - medic specialist obstetrica-ginecologie

Medic specialist obstetrica-ginecologie, fata in fata zilnic, cu viitoare mamici, doamna doctor isi propune ca in cadrul colaborarii cu Centrul Mami+ sa informeze femeile gravide despre importanta sarcinii, lucrurile pe care trebuie sa le stie mamicile, pentru a avea un copil sanatos. Informatiile sunt cuprinzatoare, de la primele semne ale unei sarcini si pana la perioada de lehuzie.

 

Nicoleta Nuna psiholog


Absolventa a Universitatii de Vest din Timisoara, psihologul Nicoleta Nuna isi desfasoara activitatea in cadrul unei scoli generale din Timisoara oferind suport copiilor si familiilor cu probleme.
Nicoleta Nuna ne ajuta sa descoperim relatia mamei cu bebelusul inca din pantec si este in continuare, dupa nastere alaturi de tanara familie, oferindu-le suportul prin informatiile prezentate in cadrul programelor Viata de familie (Noi si bebe) si Excelenta in educatia piticilor.