Programul Impreuna in 3 (noi si bebe)

 

 

De ce mama este mama si ce o deosebeste de orice alta persoana din viata noastra?
Haideti sa aflam impreuna cum ne putem intra cat mai bine in rolul de mama.
Psihologul Nicoleta Nuna ne pune la dispozitie cunostiintele profesionale (dar si din postura de mama), informatii care sa ne ajute sa “crestem” armonios, impreuna cu mica minune care a aparut in viata noastra.

 

Impreuna cu copilul inainte de nastere

 

Ne nastem sau devenim mame?- oare cum cum ne-am descurca cu bebelusul daca sarcina ar dura o zi? pregatirea pentru nastere- frica este ceva firesc, afla cum poti sa o invingi.

Cand incepe viata bebelusului? Care este rolul parintilor in stimularea bebelusului in viata intaruterina; legatura dintre muzica si inteligenta bebelusilor; influenta atingerilor tactile, a vocilor parintesti si a mediului ambiant asupra bebelusului.

 

Relatia mamei cu bebelusul

 

 
  • Etapele dezvoltarii psihice a copilului Care sunt achizitiile in plan psihic de la 0 a 1 an? Prezentarea etapelor de dezvoltare psihica a copilui, indici de urmarire a unei dezvoltari sanatoase a viitorului bebelus.
  • Comunicarea cu bebelusul : Cum comunicam cu bebelusii? Cum raspundem la semnalele bebelusului? De ce plange bebelusul? Identificarea motivelor pentru care plange bebelusul. Cand e cazul sa ne alertam? Trucuri importante pentru a invata limbajul bebelusului tau.
  • Importanta formarii corecte a figurii de apartenenta pentru dezvolatrea unei personalitati armonioase Ce este figura de apartenenta? Cum influenteaza aceasta intreaga dezvolate bio-psiho-sociala a copilului?
  • Cu bebe in brate pro si contra Este unul dintre cele mai controversate subiecte legate de primul an de viata si de ingrijirile pentru bebelus: "Sa-l tinem in brate sau sa-l lasam in patut?", "Se obisnuieste copilul in brate si apoi ce ne facem?”.
  • Relatia de cuplu si cresterea copilului Cum facem fata depresiei prenatale si depresiei postpartum; tehnici de relaxare acasa in perioada postnatala; ce pot face cuplurile pentru a ramane unite.

 

Durata cursurilor: intre 1.5 si 2h fiecare sedinta, in funtie de numarul de intrebari primul curs fiind format dintr-o sedinta, iar cel de-al doilea din 3 sedinte

Preturi:

•  cursul “Impreuna cu copilul inainte de nastere” costa 50RON pentru primele 50 de persoane inscrise.

•  cursul “Reatia mamei cu bebelusul" costa 150 RON

 

Participand la intreg programul “Impreuna in 3 (noi si bebe)” aveti o reducere de 20%.

De asemenea puteti opta pentru participarea doar la anumite sedinte, fiecare sedinta costand 50RON.

 

Va puteti inscrie aici sau contactandu-ne direct la numarul de telefon: 0730036264

 

» Inapoi la Activitati Prenatale